tag:blogger.com,1999:blog-8401996983599913400.post655187004800825307..comments2023-11-23T18:54:46.617+01:00Comments on Süss, alkoss...!: Radír szeletAndreahttp://www.blogger.com/profile/10310861222938864592noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8401996983599913400.post-57282774781171226692013-03-30T08:46:46.425+01:002013-03-30T08:46:46.425+01:00Imádom az ilyen hozzászólásokat, főleg név nélkül ...Imádom az ilyen hozzászólásokat, főleg név nélkül ...<br />A recept egyébként jó, anyukám is évek óta így készíti, az igaz, hogy időigényes.Andreahttps://www.blogger.com/profile/10310861222938864592noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8401996983599913400.post-2577086758298829642013-03-29T18:37:17.555+01:002013-03-29T18:37:17.555+01:00Az egész recept sz@r! Az első rétegnél nem kevered...Az egész recept sz@r! Az első rétegnél nem keveredett össze a végén a felvert fehérje, a zselatin már közben elkezdett megszilárdulni, csomós lett az egész. A második viszonylag jó lett. A Harmadiknál nem kell külön vízben felkeverni a zselatint, elég lett volna csak hozzáönteni a tejfölhöz, mert olyan híg lett, hogy alig akart megszilárdulni, ráadásul amikor végre úgy tűnt, hogy már elég szilárd (erre is kb. 45 percet vártam a 15 helyett), ráöntöttem a negyedik réteget, és akkor kiderült, hogy ahhoz még nem elég szilárd... egy része össze is keveredett a 3. és 4. rétegnek... Vacakolós, sok időt igénylő "süti", bár finom...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8401996983599913400.post-15548022523882265272011-06-20T09:50:28.904+02:002011-06-20T09:50:28.904+02:00Húúúú, már én is jó régen csináltam....kicsit hagy...Húúúú, már én is jó régen csináltam....kicsit hagyni kell hűlni, de éppen csak annyira, hogy ne forró legyen.Andreahttps://www.blogger.com/profile/10310861222938864592noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8401996983599913400.post-55805359044557720942011-06-20T08:48:56.184+02:002011-06-20T08:48:56.184+02:00Az lenne a kérdésem,hogy amikor a zselatint felolv...Az lenne a kérdésem,hogy amikor a zselatint felolvasztjuk a vízben, melegen keverjük a tojáshoz, tejfölhöz, vagy meg kell várni míg kihűl?Anonymousnoreply@blogger.com