Zsírral készült, isteni finom sós rágcsálnivaló.
Hozzávalók:
40 dkg liszt
20 dkg zsír
10 dkg reszelt sajt
1 kis pohár tejföl
1 csapott evőkanál só
+ a tetejére: 1 tojás, 10dkg sajt
A hozzávalókat összegyúrjuk, és hűtőbe tesszük több órára vagy egy éjszakára. Pihentetés után vékonyra nyújtjuk, lekenjük felvert tojással, megszórjuk sajttal. Pizzavágóval feldaraboljuk, és előmelegített sütőben pirosra sütjük. Nagyon-nagyon finom, kötelező megsütni!!!
Forrás: Chef Viki
:-)))))
VálaszTörlésMi addig esszük, míg látjuk :-))) Örülök, hogy nektek is tetszett!
:-)
TörlésJaaaj nagyon finom!!! Ezer köszönet a receptért ;-)!
Tényleg nagyon finoooom!!!!! Kipróbáltam! :)
VálaszTörlésSzuper, örülök :-).
TörlésKoszi szepen! Ez klassz lesz biza... Csak volna egy kerdesem: Mennyire melegitsuk a sutot?
VálaszTörléskb. 180 fokosra ;-).
TörlésSemmi tojás ?
VálaszTörlésSemmi, csak lekenni. 🙂
TörlésÉlesztő vagy sütő por sem szükséges?
VálaszTörlésNem. 😉
TörlésHány percig kell sütni?
VálaszTörlés175 fokon kb. 20-25 percig.
TörlésFinom vagy rétes liszt kell hozzá?
VálaszTörlésFinomliszt
TörlésNagyon finom köszönöm szépen
VálaszTörléskis pohat tejfol..??cc.?? koszi.
VálaszTörlés175 g tejföl ☺
VálaszTörlésSertészsírral és kevés kefír így is szuper köszi a receltet
VálaszTörlés