2013. június 10., hétfő

Sajtos rúd

Zsírral készült, isteni finom sós rágcsálnivaló.

Hozzávalók:
40 dkg liszt
20 dkg zsír
10 dkg reszelt sajt
1 kis pohár tejföl
1 csapott evőkanál só
+ a tetejére: 1 tojás, 10dkg sajt

A hozzávalókat összegyúrjuk, és hűtőbe tesszük több órára vagy egy éjszakára. Pihentetés után vékonyra nyújtjuk, lekenjük felvert tojással, megszórjuk sajttal. Pizzavágóval feldaraboljuk, és előmelegített sütőben pirosra sütjük. Nagyon-nagyon finom, kötelező megsütni!!!
Forrás: Chef Viki

18 megjegyzés:

  1. :-)))))

    Mi addig esszük, míg látjuk :-))) Örülök, hogy nektek is tetszett!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :-)
      Jaaaj nagyon finom!!! Ezer köszönet a receptért ;-)!

      Törlés
  2. Tényleg nagyon finoooom!!!!! Kipróbáltam! :)

    VálaszTörlés
  3. Koszi szepen! Ez klassz lesz biza... Csak volna egy kerdesem: Mennyire melegitsuk a sutot?

    VálaszTörlés
  4. Élesztő vagy sütő por sem szükséges?

    VálaszTörlés
  5. Finom vagy rétes liszt kell hozzá?

    VálaszTörlés
  6. Nagyon finom köszönöm szépen

    VálaszTörlés
  7. kis pohat tejfol..??cc.?? koszi.

    VálaszTörlés
  8. Sertészsírral és kevés kefír így is szuper köszi a receltet

    VálaszTörlés