2013. június 10., hétfő

Sajtos rúd

Zsírral készült, isteni finom sós rágcsálnivaló.

Hozzávalók:
40 dkg liszt
20 dkg zsír
10 dkg reszelt sajt
1 kis pohár tejföl
1 csapott evőkanál só
+ a tetejére: 1 tojás, 10dkg sajt

A hozzávalókat összegyúrjuk, és hűtőbe tesszük több órára vagy egy éjszakára. Pihentetés után vékonyra nyújtjuk, lekenjük felvert tojással, megszórjuk sajttal. Pizzavágóval feldaraboljuk, és előmelegített sütőben pirosra sütjük. Nagyon-nagyon finom, kötelező megsütni!!!
Forrás: Chef Viki

6 megjegyzés:

  1. :-)))))

    Mi addig esszük, míg látjuk :-))) Örülök, hogy nektek is tetszett!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :-)
      Jaaaj nagyon finom!!! Ezer köszönet a receptért ;-)!

      Törlés
  2. Tényleg nagyon finoooom!!!!! Kipróbáltam! :)

    VálaszTörlés
  3. Koszi szepen! Ez klassz lesz biza... Csak volna egy kerdesem: Mennyire melegitsuk a sutot?

    VálaszTörlés