2010. október 22., péntek

Cicás párna

Gondoltam Tamit rábeszélem, cserélje le az imádott királylányos párnáját. Már ezer éve készültem megvarrni ezt a párnát, végre sikerült. Magához ölelte, tetszett neki, de egyik pillanatban csak azt láttam, hogy tépi le az új huzatot. A csere úgy néz ki még várat magára. Marad a régi királylányos változat.....mondjuk nem is lett ez a cicás párna az igazi :-(.

7 megjegyzés:

  1. Jók a formák és a színek. Az egérke is pofás.

    VálaszTörlés
  2. :)) Szerintem nagyon aranyos lett.

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy Nektek tetszik:-), a Kisasszony azonban hajthatatlan...marad a királylányos párna :-(.

    VálaszTörlés
  4. Szia! Én most leltem rá a blogodra, egy recept alapján, de örülök, mert nagyon sok ötlet van nálad. Gratulálok a sokszínű tehetségedhez! Szerintem édes ez a párna, bár megvallom, az orra és a rózsaszínsége kicsit hajaz a Micimackós malackára is :)) Na jó, csak gonoszkodtam, szerintem lesz majd keletje ennek a párnahuzatnak, nem volt hiábavaló elkészítened! Gratulálok még egyszer, és csak így tovább :))
    Kriszta

    VálaszTörlés
  5. A netről mentettem le az eredetit, és az is csajos rózsaszín volt (Taminál más szín szóba se jöhet egyébként sem). Nagyon megtetszett, így a színek maradtak. Tényleg kicsit malackás, én akkor jöttem rá amikor a pöttyös anyagból kiszabott orrát a helyére gombostűztem, és majdnem röfögött ;-) :-D.
    Gyere máskor is, szívesen látlak!

    VálaszTörlés