Hozzávalók:
- 2 kisebb méretű, egész csirkemell
- 25 dkg szeletelt bacon
- 60 dkg burgonya
- 6 gerezd fokhagyma
- só, bors
- étolaj
- 10-15 dkg koktél paradicsom
- 1 db hegyes erős paprika
A csirkemellet vastagabb csíkokra vágjuk, és egyenként betekerjük szalonnába. Tepsibe tesszük, és forró sütőben 20 perc alatt megsütjük. A megtisztított burgonyát kockára vágjuk és kisütjük. Egy serpenyőben kevés olajon megpirítjuk a felkarikázott fokhagymát, rádobjuk a felkarikázott paprikát és paradicsomot, majd összeforgatjuk kicsit a kisült burgonyával. Sózzuk, borsozzuk, majd a megsült csirkével tálaljuk.
Forrás: Nők Lapja Konyha, 2011. október (Bereznay Tamás)
Guszta és finom!
VálaszTörlés:-)
VálaszTörlés