2012. május 24., csütörtök

Ropogós keksz

Diós-kókuszos-fehércsokis keksz Levendulalánytól.

Hozzávalók:
  • 15 dkg margarin
  • 13 dkg kristálycukor
  • 1 tojás
  • 1 tk sütőpor
  • 8,5 dkg kókuszreszelék
  • 18 dkg liszt
  • 12 dkg dió (enyhén összeaprítva)
  • 10 dkg fehér csokoládé (apróra vágva)
A hozzávalókat jól összedolgozzuk a fehér csoki és a dió kivételével, majd ezeket is hozzáadjuk. Gombócokat formázunk belőle, majd a sütőpapíros tepsiben ellapogatjuk. Előmelegített sütőben 175°C fokon kb.12 percig sütjük.
Nagyon, nagyon finom, abbahagyhatatlan ;-). Fémdobozban sokáig eláll(na).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése