2009. március 21., szombat

Burgonyás puffancs

Hozzávalók:
80 dkg liszt
40 dkg burgonya + 1 evőkanál só
1 egész tojás
3 dkg só
5 dkg élesztő
25 dkg zsír
A burgonyát megfőzzük 1 ek. sóval. A vizet leöntjük és még melegen összetörjük. Kihűtjük. A hozzávalókból tésztát gyúrunk, és 1 órát kelni hagyjuk. Nyújtjuk, nagyobb méretű pogácsa szaggatóval szaggatjuk, majd lekenjük tojással, és sajttal megszórjuk.

Nagyon-nagyon finom!!!!!!!

4 megjegyzés:

  1. hú ez jól néz ki:) kipróbálom, köszönöm a receptet mentem:)

    VálaszTörlés
  2. Köszi. Nem fogsz benne csalódni ;)! :)

    VálaszTörlés
  3. Kolbász krémmel még jobb!Köszönet érte.

    VálaszTörlés
  4. Kolbászkrémmel még finomabb,köszönet érte!!!

    VálaszTörlés