2010. március 13., szombat

Húsvéti nyuszis szívek


Az üzletekben már most rengeteg húsvéti dekoráció kapható. Gyorsan készítettem néhányat, nehogy véletlenül elcsábuljak, és készen vásároljak. A "gyorsan"-t persze úgy értem, hogy 2-3 nap alatt készen is lettek. Hiába a gyerekek mellett nem egyszerű alkotni.


A szabásminta itt megtalálható. (...és még számtalan gyönyörűség ;-))

7 megjegyzés:

  1. Tudtam én hogy be kell néznem.Pedig sok a dolgom.De úgy látom hogy megérte abba hagynom egy pillanatra.. Nagyon ügye vagy.!!!!!
    Én is elő szedtem már a régi díszeket.Azokat boltban vettem.De most elhatároztam hogy én is fogok készíteni néhányat Vivikével.

    VálaszTörlés
  2. Wooow...Nagyon szuperek a nyuszi váró szívecskék!!!!
    Ma különben pont gondoltam rád:D...Nem tudnád nekem megmondani, hogy hol lehet normális áron 1/2kg marcipán masszát vásárolni?Vagy egyátalán mi számít normális árnak?Nekem szimpla fehér vagy nyers színű kellene..Megnéztem ( a hétvégén pont ott voltam vásárolni) az Aauchanban és majdnem dobtam egy hátast amikor láttam, hogy 150 g 499 Ft.Ez reális ár szerinted?Picit sokaltam, de mivel nem vagyok képben gondoltam inkább megkérdezem tőled...Te úgyis mindent tudsz:D!

    VálaszTörlés
  3. Anyucika!
    Köszi :). A gyerekek különösen élvezik az ünnepi készülődést :). Kíváncsian várom az alkotásotokat.

    VálaszTörlés
  4. Mák!
    A Tescoban 150 g marcipánmassza közel 900!!!!!!!!ft :(, itt Debrecenben cukrászkellékes üzletben ugyanennyiért fél kilót adnak. A Metro áruházban is nagyon jó árban volt régebben, de mostanában én ott nem néztem.
    A cukrászkellékes üzletet még most fedeztem fel, az oroszkrém tortámra onnan vettem a mogyoró- és csoki dekorációkat.
    Sajnálom, csak ennyit tudtam segíteni.

    VálaszTörlés
  5. Ááááá..hát bepróbálkozom akkor cukrászdában..Nem tudod az aldiban esetleg nincsen?Tescot akkor kilövöm..lidlben nem találtam...Metro sajna nekem nagyon kiesik..meg nem is tudom kivel tudnék elmenni oda...Ez is nagy segítség különben:D:D:D..Már azon is agyaltam, hogy találtam fent neten receptet hozzá..de gondolom ahhoz elég profinak kéne lenni én meg csak egy mák vagyok....

    VálaszTörlés
  6. Kösziiii!!! :-)
    Épp a napokban készültem valami tavaszi-húsvétit készíteni az ovis tavaszi vásárra!

    Megsütöttem az oroszkrém tortádat (a krémjét legalábbis :-P).
    Köszönöm! :-)

    VálaszTörlés
  7. Majd tedd fel a blogodra milyenek lettek, kíváncsian várom.
    Örülök, hogy ízlett :).

    VálaszTörlés