Hozzávalók:
- 30 dkg csirkemellfilé
- 3 dl húsleves
- 40 dkg spagetti
- 1 db piros kaliforniai paprika
- 15 dkg gomba
- 1 fej hagyma
- 20 dkg reszelt sajt
- 2 ek. olaj
- só, bors
A spagettit a szokásos módon megfőzzük. A csirkemellet kockára vágjuk, majd sózzuk, borsozzuk, és kevés olajon pirosra sütjük.
Egy nagyobb tálban összekeverjük a spagettit a sült csirkekockákkal, a felkockázott paprikával, a szeletelt nyers gombával, az apróra vágott hagymával, a húslevessel, valamint a reszelt sajt felével.
Az egészet egy tűzállótálba tesszük, megszórjuk a tetejét a maradék sajttal, és 180°C fokon sütjük 15-20 percig.
Egy nagyobb tálban összekeverjük a spagettit a sült csirkekockákkal, a felkockázott paprikával, a szeletelt nyers gombával, az apróra vágott hagymával, a húslevessel, valamint a reszelt sajt felével.
Az egészet egy tűzállótálba tesszük, megszórjuk a tetejét a maradék sajttal, és 180°C fokon sütjük 15-20 percig.
Eredeti recept a Nők Lapja Konyha novemberi számában található.
Folyt köv.
(Legalábbis addig, míg Apa uralja a konyhát, utána ismét csak sütik és varrás ;-))
(Legalábbis addig, míg Apa uralja a konyhát, utána ismét csak sütik és varrás ;-))
Milyen klassz kis kaja:)
VálaszTörléshttp://marikaoldala.blogspot.com/2010/11/leveles-tesztabol-szaloncukor.html
VálaszTörlés:-(
VálaszTörlésSajnos nem ő az egyetlen: http://tiffany-andi.blogspot.com/2010/11/szaloncukor.html