2011. január 22., szombat
Kapros-baconos túróval töltött csirkemell
A csirkemell filéket vastagabb szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk és kicsit megsózzuk.
A szeletelt bacont centis csíkokra vágjuk, és serpenyőben kicsit megpirítjuk, majd hűlni hagyjuk. Addig a túrót sózzuk, borsozzuk és apróra vágott kaporral ízesítjük. Végül a pirított bacont is hozzáadjuk. Az így kapott töltelékkel megtöltjük a csirkemellszeleteket, és a szokásos módon panírozzuk, majd sütjük.
Valamikor november körül készítettük, és az alapötlet a Szabad Föld hetilapból származik.
Nekünk nagyon ízlett!!!!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Guszta!
VálaszTörlésEz bizony nagyon guszta. Ma én is csirkemellet töltöttem :))
VálaszTörlésHű, de fincsi lehet! :-)
VálaszTörlésJajj, de nagyon guszta!!!
VálaszTörlés