2008. november 4., kedd

Fekete-erdő torta


FEKETEERDŐ TORTA CZMARITÓL


Hozzávalók: egy kerek kakaós piskótatorta. 3 felé vágjuk, meglocsoljuk rommal v. rumaromával ízesített meggylével.

Töltelékhez: 1 cs. vaníliás pudingpor, 1 ü. magozott meggy,0,5 liter HULALA cukrozott növényi tejszín/azért jobb a sima tejszínnél, mert még 2 nap múlva is szép, mutatós, nem esik össze/ 2 habfixáló por.

A pudingot felfőzzük, de nem tejjel, hanem a meggybefőtt levével. A tejszínt felverjük, a habfixáló por hozzáadásával.

Megkenjük a lapot a pudinggal majd rákenünk tejszínhabot, amibe belenyomkodunk a félbe szedett meggyekből.

A következő sorba is ez kerül.

Kívülről bevonjuk a tejszínnel és dekoráljuk.

1 megjegyzés:

  1. Elhatároztam, hogy ma a Te recepted alapján sütöm meg a fiam kedvenc tortáját a szülinapjára.A meggyes pitéd nagyon bejött!!!:)

    VálaszTörlés