Gyors, egyszerű, finom rágcsálnivaló.
Hozzávalók: 1 csomag (0,5 kg) leveles vajastészta
125g krémsajt
1 tojás lekenni
szezámmag
A tésztát kettévágjuk 1/3-2/3 arányban, és vékonyra nyújtjuk. A nagyobbat megkenjük sajtkrémmel, a kisebbet rácsozóval bevágjuk, és még zárt állapotában lekenjük felvert sós tojással, és megszórjuk szezámmaggal. Óvatosan kicsit széthúzva a sajtkrémes tésztára helyezzük. Pizzavágóval vagy derelyevágóval csíkokra vágjuk. Forró sütőben sütjük, de vigyázzunk, mert a sajtkrém hamarabb pirul!
Legközelebb füstölt sajttal is kipróbálom.
Nagyon guszták lettek.
VálaszTörlésKívánatosak! Nekem is kell egy rácsozó, hol vetted?
VálaszTörlésKöszi Bianka :)!
VálaszTörlésWise Lady! Én a Metro-ban vettem tavaly, kb.1500-ft-ért.
Hú de ennék egypárat!
VálaszTörlésNagyon fincsi lehet!!! Ezt a receptet viszem! Eppen nehany hete vettem egy racsozot, igy ezzel kiprobalom. Koszi!
VálaszTörlésNagyon szeretjük, jöhet! :)
VálaszTörlésHelen!
VálaszTörlésAdnék szívesen :).
Judith!
Alig várom a Te rácsos sütijeidet :).
Ami!
Küldöm :).