3 tojásból kakaós-, 3 tojásból sima piskótát sütöttem 19 cm-es tortaformában. Mindkettőt kettévágtam és megtöltöttem az alábbi krémmel:
3 ek réteslisztet 3 dl tejjel és 1 vaníliás cukorral sűrűre főzünk. Habosra keverünk 10 dkg vajat 10 dkg porcukorral, majd hozzáadunk 1 gesztenyemasszát (250g). A két krémet összekeverjük és a tortalapokat megkenjük vele, úgy hogy egy sima egy kakaós, egy sima egy kakaós lap.
Kívülről tejszínhabbal díszítjük. A marcipánt most készen vásároltam hozzá.
Nagyon fincsi lehetet :) imádom a gesztenyét
VálaszTörlésSok boldogságot
VálaszTörlésBiztos isteni lehetett
Megkaptad a válasz e-mailt?
Ami!
VálaszTörlésMi is szeretjük ;-).
Bianka!
Átadom az ünnepeltnek :).
Igen, küldöm a választ.
BOLDOG SZÜLINAPOT AZ ÜNNEPELTNEK!! :)
VálaszTörlésGyönyörű a torta!!
Nagyon boldog szülinapot kívánok a Nagyfiúnak! :) Gyönyörű torta készült Neki! :) (Sokat nőtt, változott....)
VálaszTörlésGratulálok a fiatalembernek! (A torta meg tényleg finom lehetett :-)
VálaszTörlésBoldog Születésnapot Kívánok Máténak!!
VálaszTörlésA torta nagyon fincsi lehetett, olyan jó habos.:)
Köszi, aranyosak vagytok :).
VálaszTörlésSzia!
VálaszTörlésMiben különbözik a krém hogy ha réteslisztet teszel bele és nem finom lisztet?