Hozzávalók:
- 2 ek. olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 20 dkg lángolt kolbász
- 1 ek. szárított tárkony
- 1,5 liter zöldségleves
- 1 gerezd fokhagyma
- 40 dkg konzerv bab
- 2dl tejföl
- 1 ek. liszt
- só
- bors
- 5 dkg apró levestészta
Az olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt, tárkonyt és együtt átpirítjuk. Felöntjük zöldséglevessel, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a lecsöpögtetett babot. Felforraljuk. A tejfölt összekeverjük a liszttel és behabarjuk a levest. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a levestésztát és még 5 percig főzzük.
Forrás: Nők Lapja Konyha 2016/szeptember
Forrás: Nők Lapja Konyha 2016/szeptember
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése