- 80 dkg csont nélküli karaj
- olaj
- só
- bors
- 2 fej vöröshagyma
- 1 db paradicsom
- 1 db paprika
- 2 tk fűszerpaprika
- 2 dl tejföl
- 2 ek. liszt
A visszamaradt zsiradékon megpirítjuk az apróra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot és paprikát. Borsozzuk és megszórjuk fűszerpaprikával, és visszatesszük a húst.
Felöntjük vízzel, sózzuk és addig főzzük, míg a husi puha nem lesz.
A karaj szeleteket kiszedjük. A lisztet elkeverjük a tejföllel, és besűrítjük a visszamaradt levet. Jól átforraljuk, majd visszatesszük a husikat.
Tojásos galuskával tálaljuk.
Forrás: Nők Lapja Konyha 2016/szeptember
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése