![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiREfapr3EjzskIyRqF0YGBkDkAHeLAMj_af1uVhlu12RaozdoF-oNn2NLcg-kp9_dP4GOk9MLaS5a6RPDXHYrQPfSDvWg8XSk3c61tIKbo_KiG73CgO_uM5UmiDCS3VW-lkkWGlfpShVM/s320/Hamis+marcip%C3%A1ngoly%C3%B3.jpg)
Hozzávalók:
28dkg búzadara, 20 evőkanál forró tej, 25dkg darált háztartási keksz,
12dkg vaj, 20dkg porcukor, 1vagy 2db mandula aroma(attól függ milyen
az aroma), 20dkg csokoládé.
A darát a forró tejjel leforrázzuk, majd hozzáadjuk a kekszet,a vajat,a cukrot és az aromát. Rövid időre hűtőbe tesszük. Kb.20perc. Golyókat formálunk és visszatesszük a hűtőbe. Gőz felett felolvasztjuk a csokit, kicsi
olajat keverünk bele. A golyók egyik felét belemártjuk és rácsra tesszük.
Jajj, ez nagyon finom :)
VálaszTörlésA Fejér megyei xszemes talin ez volt a sláger :)