- 1 kg sertés comb, csíkokra vágva
- kevés olaj
- 1 nagy fej hagyma
- 1 üveg zöldborsó
- 6 db négybe vágott csemege uborka
- 4 db csíkokra vágott virsli
- 2 dl tejföl
- 2 evőkanál liszt
- 1 csokor petrezselyem
- só
- bors
Az apróra vágott vöröshagymát olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a húst is. Fehéredésik kevergetjük, majd sózzuk, borsozzuk, és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Amikor a hús már majdnem teljesen megpuhult hozzáadjuk a zöldborsót és a csemege uborkát, majd mikor már ezek is megpuhultak a virslit is hozzáadjuk.
A tejfölt a liszttel, petrezselyemzölddel kevés vízzel csomómentesre keverjük, és a húshoz adjuk és összeforraljuk. Ízlés szerint választunk hozzá valami fincsi köretet.
Forrás: mindmegette.hu
A tejfölt a liszttel, petrezselyemzölddel kevés vízzel csomómentesre keverjük, és a húshoz adjuk és összeforraljuk. Ízlés szerint választunk hozzá valami fincsi köretet.
Forrás: mindmegette.hu
Nagyon szeretjük
VálaszTörlésMi imádjuk
VálaszTörlés:-)mi is...
VálaszTörlés