Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemellfilé
- 4 db paradicsom
- só, bors
- friss zsálya
- 20 dkg sajt
- 8 szelet pármai (vagy Feketeerdő, vagy Serrano) sonka
- olívaolaj
A csirkemellből akkora érméket vágunk, hogy az ujjnyi vastag paradicsom elférjen rajta. A húst sózzuk, borsozzuk, majd mindegyikre egy zsálya levelet, egy karika paradicsomot és egy szelet sajtot helyezünk. Az egészet egy szelet sonkába tekerjük. Tepsibe tesszük, meglocsoljuk olíva olajjal, és 180 °C fokos sütőben 25 percig sütjük.
Egyszerű, de nagyon finom ;-)!
Forrás: Nők Lapja Konyha 2012/4
Hű, ez nagyon finom lehet. Máris mentem a receptjét. :o)
VálaszTörlésNem fogsz benne csalódni ;-)!
TörlésHogyan mentjük el a recepteket??
TörlésCsilla voltam nem akartam névtelen lenni, csak így sikerült:-(
TörlésAz én számba is beugorhatna!
VálaszTörlés:-D...valóban a név nagyon találó.
Törlés