- 4 egész tojás
- 3/4 bögre kristálycukor
- 1 nagy tejföl (450g)
- 3/4 bögre étolaj
- 2 1/2 bögre finomliszt
- 1 csomag sütőpor
- legalább fél kg érett sárgabarack
- kristálycukor (kb.30-35dkg)
A cukrot jó habosra kevertem a tojásokkal elektromos habverővel, majd hozzáadtam a tejfölt és az olajat is. Végül beleszitáltam a sütőporos lisztet. Sütőpapírral kibélelt -legnagyobb, mély- tepsibe öntöttem, és a tetejét kiraktam feldarabolt sárgabarackkal (héjával lefelé). Végül jól megszórtam kristálycukorral. Előmelegített sütőben sütöttem 40 percig 175°C fokon.
Nagyon finom, érdemes kipróbálni!
Forrás: Rupáner-konyha
Csorog a nyááálammmmmmm...
VálaszTörlés:-D
TörlésHa lenne errefelé épkézláb sárgabarack, már sütném is. Mivel nincs, hát visszajöttem nyálat csorgatni...
VálaszTörlésKedves webmester,
VálaszTörlésÉszrevettük, hogy nagyon finom receptek találhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, www.mytaste.hu ahol a felhasználók válogathatnak több mint 115 000 összegyűjtött recept közül. Az oldalon szintén található egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, mi indexeljük a receptek elejét, melyeket a felhasználók ezután könnyen megtalálják a keresőnk segítségével. Ám a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra, tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.
Mytaste.hu testvéroldalai megtalálhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak.
Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szívesen segítünk bármivel.
Üdvözlettel,
Tünde
info@mytaste.hu