Hozzávalók:
80 dkg liszt
40 dkg burgonya + 1 evőkanál só
1 egész tojás
3 dkg só
5 dkg élesztő
25 dkg zsír
A burgonyát megfőzzük 1 ek. sóval. A vizet leöntjük és még melegen összetörjük. Kihűtjük. A hozzávalókból tésztát gyúrunk, és 1 órát kelni hagyjuk. Nyújtjuk, nagyobb méretű pogácsa szaggatóval szaggatjuk, majd lekenjük tojással, és sajttal megszórjuk.
Nagyon-nagyon finom!!!!!!!
hú ez jól néz ki:) kipróbálom, köszönöm a receptet mentem:)
VálaszTörlésKöszi. Nem fogsz benne csalódni ;)! :)
VálaszTörlésKolbász krémmel még jobb!Köszönet érte.
VálaszTörlésKolbászkrémmel még finomabb,köszönet érte!!!
VálaszTörlés