![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiMjbMBd3obv-6QHJXb-XUiU7K2P7X4U1IWc8xtweIkV9gUvKtjuqkCfO_9WN6VTFg2GgKLOHSQwoUAtEa1gcSWloLyvkFvrg_X48RyKnog5vkJ2e0q3ogXEB_pQlpTj-dt_MrsJOfCgwg/s320/Csillagozott+k%C3%A9pek3.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjp8pdb_Qgwex5IPjk_W9vFvoOkUpeU0QUHDJJTLRZ7A639QSCwjVJ6slmOcxMb3cUSiUcMqH3jjmXyVKlxuSZ0sulsgsTKjNdwPt2SX57C4R-eIB9sRqRud6Z165B3KCZI6stIwBw0VTg/s320/s+007-1.jpg)
kb. 3,2 dl langyos víz (hogy puha tésztát kapjunk), 2 ek. étolaj, 0,5 kg liszt, 2,5 dkg élesztő, 1 kk só, 0,5 kk cukor,
A felsorolás sorrendjében a hozzávalókat a kenyérsütőbe helyeztem. Dagasztó-kelesztő programra állítottam. Amikor megkelt a tészta, kivettem, 8 darabra vágtam. Egyenként kb. 3mm vastag kerek lapokká nyújtottam. Sütőpapíros tepsibe tettem, kelni hagytam még kb. 15 percig, majd készre sütöttem.
Kicsit féltem, hogy lesznek e "zsebek" a pitában. Az egész egy nagy zseb lett :), bőven lett hely a salátának és a husinak.
nagyon gusztusos:)
VálaszTörlésimádom:)
kár h nem lehet megenni, így képernyőn keresztül:)
Ez nagyon jól néz ki!
VálaszTörlésÖsszefutott a nyál a szájamban :D