Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell
- 1 csokor snidling
- 25 dkg mascarpone
- 1 dl tejszín
- só
- olaj
A csirkemellet vékonyan felszeleteljük, sózzuk és kevés olajon mindkét oldalát megsütjük. A husikat kiszedjük. A maradék olajhoz hozzáadjuk a mascarponét a tejszínt pici sót, és összeforraljuk. A snidlinget finomra vágjuk, hozzáadjuk a sajtkrémhez, egyet forralunk rajta és a húshoz adjuk.
A Nők Lapja Konyha áprilisi számából.
A Nők Lapja Konyha áprilisi számából.
Nagyon finom volt!!!! :)
VálaszTörlésMár várom a májusi számot! :D
Snidling meg sajtkrém, nyerő kombináció ;-)
VálaszTörlésNagyon finom lehet
VálaszTörlésAz biztos hogy finom Bianka,én ettem belőle,és el is fogom készíteni!!!
VálaszTörlésÖrülök, hogy a kedves vendégeimnek elnyerte a tetszését :-). Jó döntés volt Apa részéről ez a sajtkrémes snidlinges változat. Míg az újságomat birtokolja számíthattok újdonságokra Tőle;-).
VálaszTörlés