Hozzávalók:
- 50 dkg rigatoni tészta
- 1 fej vöröshagyma
- kevés olívaolaj
- 15 dkg kolbász
- 1 vörösbab konzerv
- 1 paradicsomkonzerv (hámozott, darabolt)
- 1 dl száraz vörösbor
- só
- bors
- 1 csokor petrezselyem
- olívaolaj
A hagymát apróra vágjuk, és kevés olívaolajon megfonnyasszuk. Hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt és tovább pároljuk, majd a paradicsomot és a vörösbort is hozzáöntjük. Sózzuk, borsozzuk, majd 25 percig főzzük. Végül hozzáadjuk az összeaprított petrezselymet és a babot. A tésztát kifőzzük, és a mártással együtt tálaljuk.
Ez bizony tipikus Piedone kaja ;-).
Holnap már jövök egy finom sütivel, mert a végén még azt gondoljátok, hogy végleg átadtam a konyhát a férjemnek :-).
Forrás: Nők Lapja Konyha 2011.október
Forrás: Nők Lapja Konyha 2011.október
Jó kis fogyókúrás! Hamar le lehet vele fogyni 110-ről 125-re!
VálaszTörlés:)
Azért elviszem a receptet, és megpróbálok kissé fogyni!
:D :D :D
VálaszTörlésFelelősséget nem vállalok ;-) :-).
Nagyon guszta:) A fiúk nagyon szeretik nálunk az ilyen párosításokat, ez is nagyon jól hangzik.
VálaszTörlés