- 60 dkg csirkemell filé
- 1 db hegyes erős paprika
- 1 db piros kaliforniai paprika
- 2 fej vöröshagyma
- 4 dl tejszín
- olaj
- só
A vöröshagymát vékony szeletekre vágjuk, majd kevés olajon pirítani kezdjük. Hozzáadjuk a csíkokra vágott csirkemellet, és tovább pirítjuk. Sózzuk, majd amikor félig lepirult a csirke, hozzáadjuk a csíkokra vágott paprikát is, amivel tovább pirítjuk. Amikor a paprika is lepirult, felöntjük a tejszínnel, és felforraljuk.
Eredetileg tarhonyával kínálták, de mi galuskával ettük.
Eredetileg tarhonyával kínálták, de mi galuskával ettük.
A recept a Nők Lapja Konyha októberi számából van.
Izgalmas, finom lehet
VálaszTörlésNagyon szeretjük, nálunk szombaton volt, csak nem érte meg a fotózást :)
VálaszTörlésTényleg nagyon finom :-)!!!
VálaszTörlés