- 30 dkg csirkemell
- 30 dkg gomba
- 2 dl tejszín
- fél csokor petrezselyem
- pirított dió
- olaj
- só
- bors
Egy serpenyőben kevés olajon megpirítjuk a csíkokra vágott csirkemellet, majd sózzuk, borsozzuk. Amikor félig megpuhult, hozzáadjuk a felszeletelt gombát és az apróra vágott petrezselymet. Néhány perc múlva hozzáadjuk a tejszínt, és összefőzzük. Végül megszórjuk pirított dióval.
Eredeti recept a Nők Lapja Konyha februári számából van, enyhe módosítással...(Pulykamell helyett csirkemellből, széles metélt helyett fodros nagykockával találva ;-))
Eredeti recept a Nők Lapja Konyha februári számából van, enyhe módosítással...(Pulykamell helyett csirkemellből, széles metélt helyett fodros nagykockával találva ;-))
Guszta nagyon!
VálaszTörlésHú, micsoda kaják vannak itt ... vagyis receptek! Van miből válogatni a holnapi ebédre... :-)
VálaszTörlésNagyon finom, szívesen ennék belőle
VálaszTörlésNagyon finom lehet, szivesen megkóstolnám!
VálaszTörlésTényleg finom :-).
VálaszTörlés