- 5 tojás
- 7 ek. cukor
- 4 ek. liszt
- 1 ek. kakaópor
- 4 dl tej
- 2 ek. cukor
- 1 csomag puncs pudingpor
- 50 dkg tehéntúró
- 3 dl édesített növényi tejszín
- 3 ek. porcukor
- 1 citrom reszelt héja
A tojások fehérjét habbá verjük. A sárgáját a cukorral fehéredésig keverjük, majd hozzáadjuk a lisztet, a kakaóport és a felvert tojásfehérjét. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben 165°C fokon 25 percig sütjük.
A pudingot a szokásos módon megfőzzük, majd kihűtjük. A túrót áttörjük. A növényi tejszínt habbá verjük, majd óvatosan hozzáadjuk a túrót a citromhéjat és a porcukrot és a kihűlt pudingot. A kihűlt piskóta köré keretet teszünk és a krémet a tésztára simítjuk. Szórócukorral díszíthetjük.
Szia, baromira tetszik a cikk :)
VálaszTörlés